Het verhaal

Een groep studenten uit Amerika is op rondreis door Europa. Tijdens een noodweer komen ze in een kasteel in de Karpaten terecht waar ze schuilen voor de storm en de nacht. In dit kasteel woont Bill met zijn vreemde huishoudster Moana en zijn oom Dracula, die inmiddels een beetje seniel is. Hij krijgt zijn voorraad bloed van zigeunerin Sybill die al 200 jaar lang elke volle maan naar het kasteel komt om zicht te laten bijten door Dracula.

De familie staat op het randje van een faillissement en zoekt een manier om aan geld te komen. Ze willen daarom de studenten langer laten logeren. Op een gegeven moment komen zij er echter achter dat ze in het kasteel van Dracula terecht zijn gekomen en gaan ze op zoek naar een uitgang.

Dan komt frau Wienerschitzel, de bankdirectrice, in het kasteel. De bank wil het kasteel afbreken en er een zuurkoolfabriek neerzetten. Dat levert tenminste geld op.

Bill vraagt de studenten om hulp. Uiteindelijk komen ze op het idee om een horrorpretpark, genaamd Draculaland, rondom het kasteel te maken met een rondvliegende Dracula als hoofdattractie.
EInd goed, al goed.

 

Cast
Dracula
Marc van Maasacker
Bill
Edwin Verhoeven
Moana
Antoinette Siroo
Dienstbodes
Diane Duynstee en Wipke van Alphen
Raymond
Martien Wittenberg
Rona
Monique Vloet
Melinda
Marian Maas
Jerry
Mim Gerritsma
Lilian
Harriet Classens
Kate
Lucia Peters
Joan
Mieke van Maasacker
Sybill
Rika Cornelissen
Frau Wienerschnitzel
Anneke van Elen
Regie
Boris Chapchal
Grime
Boris Chapchal